over 3d-eye

3d-eye is een dienst opgezet door drie partners en wordt geëxploiteerd vanuit het bouwkundig, facilitair bedrijf Bureau Bouwondersteuning (BBO). BBO wordt geleid door de jonge, bevlogen bouwkundige Paul van Velzen. Paul heeft 14 jaar ervaring in het begeleiden van bouw- en verbouwprojecten en in deze branche een breed netwerk opgebouwd.

Jan van Vliet, medepartner van BBO en eigenaar van Architectenbureau J.J. van Vliet uit Leidschendam, is één van de drie partners in 3d-eye. Jan is een creatief architect en als derde generatie al 18 jaar eigenaar van het gelijknamige architectenbureau.

Carol Groenewegen is de derde partner bij 3d-eye; eveneens een architect met een lange en brede ervaring in het vak. Carol is eigenaar van 3TO architecten Groenewegen in Den Haag.

De drie actieve partners staan met hun goed verbonden bedrijven gezamenlijk voor u klaar als 3d-eye. Hun vakmanschap en unieke dienst staat garant voor een bijzondere aanvulling op uw werkzaamheden. De 3d-eye scan brengt uw ontwerpplannen en bouwplannen goed in kaart. Zo kunt u, met de cruciale basisinformatie, een kwalitatief beter plan ontwikkelen en uitvoeren. Paul, Jan en Carol zijn hierin graag uw partner!